“Parcă ați fi o sectă” | Ne vedem în weekend la Craiova?

Vineri plec în excursie cu clasa Arsenal la Craiova. Ca să vedem cum sunt barurile și pe acolo și să ne întâlnim cu alți suporteri Arsenal din România. Craiova e punctul de întâlnire în a VI-a Întâlnire Națională. Tot acum, fanclubul Arsenal Romania Supporters Club împlinește 8 ani de activitate și 5 de la recunoașterea oficială de către clubul din nordul Londrei.

Tot acum împlinesc și eu un an de când am intrat în familia ARSC. Uite-așa trec anii, uite așa pleacă Wenger, uite-așa mai jucăm un sezon în Europa League, și oamenii de la ARSC se întâlnesc mereu la meciuri, susținându-și echipa de suflet. Așa cum o să se întâmple și sâmbătă, la Craiova, când o să vedem împreună meciul Arsenal-Liverpool.

Mai jos suntem eu și emoțiile mele vorbind despre fotbal, Arsenal și Arsenal Romania Supporters Club și Teo Irimia, care a creat fanclubul, alături de prietena lui, Roxana. Așa că, mamă, tată, am apărut la televizor 😄

 

Pentru cei interesați să ne facă o vizită, las aici programul, ca să știți unde ne găsiți. Ne vedem la Craiova și, dacă nu ajungi, oamenii lui Arsenal sunt mereu în Mojo, în Centru Vechi, la meciurile echipei.

“A, te știi cu oamenii de la Arsenal? Parcă ați fi o sectă voi” mi s-a zis de curând. Am râs atunci și râd și acum, mai ales că vineri plecăm în pelerinaj la Craiova. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.