Home ARTICOLE Sala plină, eu în fața microfonului și… normal că nu m-am comportat normal

Sala plină, eu în fața microfonului și… normal că nu m-am comportat normal

Sala plină, eu în fața microfonului și… normal că nu m-am comportat normal

Facebook mi-a adus aminte de un moment de acum 3 ani, care s-a lăsat cu un premiu și, normal, cu o mini-gafă pe care am făcut-o pe scenă. Nici nu se putea altfel.

Webstock.PNG

Pe scurt: Next Advertising, agenția de publicitate la care lucram atunci, a făcut o campanie pentru Cris-Tim, aia cu Salaaaam Săsesc. Sigur îți e cunoscută treaba. Uite reclama pe care am făcut-o atunci, cu cei 8 copilași care au câștigat concursul dintre sute de participanți.

Pentru că am avut rezultate foarte bune, ne-am înscris la Webstock, un fel de campionat între cele mai tari proiecte din online. Cum eu sunt pesimistă, nu mă gândeam că o să luăm vreun premiu, deși mi se părea super tare să ajung să dau mâna cu Cristian Manafu, un fel de jucătorul meciului în domeniul publicității.

Și uite ce s-a întâmplat:

webstock_2

Și asta nu e tot. Acolo, pe scenă, am avut “norocul” să vorbesc prima la microfon. Sala plină, eu, microfonul în fața mea. M-am îndreptat spre el și nu știu ce forță extraterestră m-a pus să bat cu degetul arătător în el. De parcă așa aflam că funcționează. “Poc, poc”, chicoteli în sală, apoi vocea mea absolut leșinată, ca a unei fete de liceu care îl salută pe băiatul de care e îndrăgostită: “Hello!” Râsete mai zgomotoase în sală decât după “poc, poc”. Nici nu mai știu ce am zis. Ce mai conta, oricum. Eram cu cerneală pe mâini, îmi tremurau picioarele și tocmai dădusem două bobârnace microfonului.

Am povestit asta ca să știi că și oamenii neîndemânatici, aiuriți și emotivi pot câștiga premii. Și ca să îți zic încă ceva: anul ăsta, peste două zile, mă duc la Webstock ediția 2017.

De data asta, joc pe alt post acolo, o să fiu unul dintre bloggerii acreditați de la eveniment.

Deși nu va fi cu mingi și fotbaliști, vor fi tot două reprize:

1. Prima va cuprinde Conferințele Webstock despre noutățile din online și mă interesează mult cele despre blogging, pentru că asta încerc să fac și eu cu Rujul meu 😊

Voi sta cuminte fără să sparg pixuri și voi asculta ce au de zis oamenii de pe scenă (aici o listă cu toți cei care vor fi prezenți). Printre ei o să fie și Marius Manole, pe care de-abia aștept să-l văd.

2. A doua repriză – Gala Webstock Awards, când oameni care au făcut proiecte creative și originale vor urca pe scenă, vor fi premiați, nu vor pocni microfonul și vor vorbi normal, articulând corect cuvintele.

Dacă vrei să arunci un ochi la vreuna dintre reprize, să știi că evenimentul va putea fi urmărit online pe www.webstock.ro, începând cu ora 9:00, vineri, 29 septembrie.

Cam atât despre un alt episod din viața mea care are legătură cu fotbalul, pentru că altfel nu l-as mai fi scris aici. Cum am zis, deși nu va fi vorba de un meci, mă duc să-nvăț de la cei mai buni să fac treabă bună. Că bine zice Hagi: “Vreau să joc pe scena care trebuie, să mă bat cu ăia adevărații, care vom vedea dacă vom ajunge acolo să fie mai buni.”  😀

webstock_3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.